Om os - vores DNA

Cykelbutikken på Stormøllevej 92 i Køge genåbnede i Oktober 2017.
Efter tidligere ejer gik konkurs med butikken, har jeg en mulighed for at starte en sund forretning, for mennesker der mere eller mindre deler min passion for cykler. Drømmen kunne naturligvis være at sælge alle slags cykler, men da jeg ønsker at kunne rådgive den enkelte kunde, bedst muligt, har jeg valgt at begrænse mig, og har valgt at fokusere på den type cykler, jeg definerer som overvejende fritidscykler – og der hvor min erfaring og viden kommer i spil, det vil sige Mountainbike, landevejscykler og gravelbikes. Herud over har vi enkelte hverdagscykler i en rigtig fornuftig kvalitet.

Min generation har nok ansvaret for at have skabt ”bagsæde børn”, og den kultur ønsker jeg at ændre på i Køge. Jeg fører det Engelske mærke Frog, de har valgt at fokusere på børnecykler. Her er tale om et firma som gør sig umage omkring børnecykler der passer i hjulstørrelse, bremsegreb, styrbredder og ikke mindst vægt.

 

Når du bliver præsenteret for en Frog cykel så vil du uden tvivl se det samme som jeg. En meget gennemført cykel der kun venter på mange gode oplevelser. Børn skal ud at cykle dagligt, i det omfang det kan lade sig gøre. Det skaber sundere børn, som er mere læringsparate over for alle udfordringer de må møde. Om det er i trafikken eller i skolen er underordnet. Rigtigt mange børn og voksne bor faktisk i en fornuftig afstand til skole og arbejde, her vil jeg være behjælpelig med at finde den rigtige cykel så det kan lade sig gøre. 

 

Mountainbiken har været en heftig udviklet igennem de sidste 15 år. Jeg stræber efter at vejlede alle vores kunder på bedst mulige måde, så oplevelsen fra sadlen, bliver indfriet. Når man vælger at bruge en stor sum penge på en cykel, der skal bære dig mange tusind kilometer ud i horisonten, så er stilen en ting, men ergonomien er en helt anden. Er ergonomien i orden så sidder du korrekt. Vi kører gerne med på en tur for at sikre dig, så dine indstillinger er optimale.

 

Entusiast. 

Passioneret omkring cykelsport.

Har solid erfaring med forskellige grene af mountainbikegenren. Cross Country. Dual Slalom. Freeride. Downhill og ikke mindste Gravel.

De seneste år har handlet om Gravelbike og landevej på motionsplan. 

Har solid erfaring på både landevej og mountainbike i alperne, på motions niveau 

Udgangspunktet er for alle de varer vi sælger, er at enten har vi selv god erfaring med produktet, ellers osse har det en positiv udbredelse, så produktet har en bred anerkendelse bland cykel - nørder.